Skip to main content

We vinden bij Creatoren Films persoonlijk contact van groot belang. Zeker wanneer we een nieuwe relatie mogen ontmoeten. We verwelkomen je graag in onze studio in Waalwijk, vlak aan de A59 en de N261. Wanneer je comfortabel zit, kunnen we van alles bespreken en aan elkaar tonen. Daarmee ontstaat er een gezamenlijke visie, en bovendien zul je met frisse inspiratie het vervolgproces tegemoet gaan.

PREPARATION_CallsheetVideofilm producten
Bewegend beeld kan promotioneel en commercieel worden toegepast als bedrijfsfilm, bedrijfspitch, promovideo, bedrijfsprofiel of commercial. Maar denk ook een informatieve toepassingen, zoals instructievideo’s, pakkende infographics, videolessen of tutorials. Een film kan een sfeer uitdragen en een gebeurtenis laten herbeleven zoals een trouwvideo, sfeerfilm, after-movie of short film. Ook voor nauwkeurige registraties hebben wij de kennis en faciliteiten beschikbaar, in geval van bijvoorbeeld een evenement, optreden, gastspreker, muziekconcert, of open podium. Daarvan kan een keurige, duidelijke registratie worden gemaakt, die je vervolgens online kunt aanbieden. Er is nog zoveel meer mogelijk we vergeten vast een heleboel. Maar ga er vanuit, het kan allemaal.

Voorbereiding en concept
Alles begint natuurlijk met een idee, welke kan worden verwerkt in een gedegen maar uniek concept. De speerpunten van de te realiseren film krijgen daarin onderbouwing en het geheel wordt in grote lijnen uiteengezet en in goed overleg naar uw wens aangepast met behulp van ons creatief inzicht. Een promofilm of bedrijfsfilm mag informatief zijn, maar dat hoeft zeker niet saai!

Productie en filmenPREPARATION_klapbord
Voor de daadwerkelijke productie komt het neer op professionaliteit, ervaring en planning. Laat dat maar aan ons team over! We verzorgen alles vanaf de camera’s, geluidsapparatuur tot aan acteurs, figuratie, decors en props. Maar denk voor omvangrijke producties ook aan callsheets, shotlists, draaischema’s en release forms. Onze crew zal u ten dienste staan en volledig ontzorgen. In geval we een bedrijfsfilm produceren, zullen we de overlast minimaliseren en zo effectief mogelijk te werk gaan, zodat u kunt blijven functioneren op de werkvloer.

Editen en nabewerking
‘Montage’ heet het in het Nederlands en dit woord dekt aardig de lading. Er vindt eerst mediamanagement plaats, oftewel de beelden worden ingelezen en klaargemaakt voor de editor. Of het nu GoPro actiebeelden zijn, slowmotion beelden, 4K-fragmenten, een timelapse of fotoreeks. In onze edit-suite is de hardware en software aanwezig voor het creëren van de ideale filmische compositie. Ook kan er worden gekozen voor de implementatie van animaties. Of het nu illustratief, komisch of zakelijk moet zijn. Voor 2D-, 3D- en fotorealistische animaties of visual effects (VFX) gaan wij voor u aan de slag. We hebben binnen onze studio veel ervaring met illustratie, dus ook karakter ontwikkeling (character design) en tekenfilm-achtige animaties passen ons goed.

Regisseur_tafelMuziek, geluid of soundtrack
Geluid is een essentieel onderdeel van talloze media. We hebben een rijke bibliotheek aan geluidseffecten en muziek. Met behulp van onze geluidsstudio en monitor-audio apparatuur, verloopt sound editing zeer nauwkeurig. Niet alleen sfeervideo’s maar ook bedrijfsfilms worden doormiddel van muziek en geluidseffecten memorabel en indrukwekkend. We hebben zelfs de professionele kennis in huis om geheel op maat een muziekstuk, soundtrack of song te componeren en produceren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan intro- en/of outromuziek voor u bedrijfsfilm. Of zelfs een radio commercial met gepersonaliseerde muziek.

Youtube-, Vimeo- of websitevideo
De toepassing van een film bepaalt het uiteindelijke eindresultaat. Natuurlijk wordt daarbij de hoogste kwaliteit nagestreefd. We hebben de faciliteiten in huis om films op DVD of Bluray aan te bieden. Maar ook kan een film worden vertoond middels een imposant projectiescherm en indrukwekkende audio apparatuur. Wilt u een video voor op internet? Geen probleem, wij zorgen dat het bestand, de codec en de kwaliteit conform wensen zijn. We beheren graag u video’s op een Youtube-, Vimeo- of social media kanalen zoals facebook. We houden ons dagelijks bezig met communicatie en promotie, dus een videomarketing plan met bij behorende social media beheer is voor ons niet vreemd.

Relaties van Creatoren Films