Skip to main content

Kennis en equipment in huis
Onze filosofie, is van het begin af aan al geweest, dat we flexibel inzetbaar willen zijn. Daarbij horen investeringen met gepaste focus. Hierdoor hebben we de juiste apparatuur in huis om prachtige films te maken. We kunnen op korte termijn schakelen en planning en voorbereiding staan hoog in het vaandel. We hebben dan ook een groot gedeelte van de pre-productieproces gestandaardiseerd. Niet het creatieve proces uiteraard, want iedere productie is anders. Maar wel de werkwijze en aanpak.

Grafische vormgeving en animatie
Vanuit onze achtergrond als ontwerpers en illustratoren, hebben we een diepgewortelde kennis van grafische vormgeving. Dit komt de videoproducties uiteraard ten goede. We kunnen grafische vormgeving aanbieden in het verlengde van de benodigde (huis)stijl. Maar ook kunnen we stijlen ontwikkelen; denk daarbij aan vormtaal, iconen, text-overs, logo’s, logo-animaties etc. Daarin komt de expertise betreffende illustraties en kleurweergave goed van pas!

We hebben tevens de tools in huis om te animeren. Bijvoorbeeld pakkende infographics, instructievideo’s of intro’s of outro’s.

 

Binnenkort op deze pagina meer informatie over wat we te bieden hebben.