Skip to main content

Wij zijn Creatoren Films, onderdeel van Creatoren | Designs & Films.

Creatoren is al sinds 1985 actief als designbureau. Het begon allemaal met de visuele ambachten van destijds zoals handgetekende illustraties, airbrush en verschillende druktechnieken. Maar natuurlijk is in de jaren tachtig met de komst van de (destijds) krachtige Apple Inc. computer het ontwerp-landschap flink veranderd. Creatoren heeft deze revolutie meegemaakt en er altijd op innovatieve wijze op ingespeeld. Nu houden we ons nog altijd dagelijks bezig met ontwerpen, illustreren, (digitale) marketing en ontwikkeling van website, webshop, signing en huisstijlen (www.creatoren.nl).

We zijn altijd gefascineerd geweest door fotografie en film. Vooral de psychologische werking ervan. We hebben dan ook met regelmaat media-gerelateerde projecten mogen begeleiden. Bovendien hebben we een achtergrond in internationale media- en entertainment met als focus content ontwikkeling en storytelling. Deze ervaring in de media- en entertainmentindustrie leidde naar een creatieve drive in bewegend beeld. We hebben ervaring opgedaan in live TV- & studioshoots in de Verenigde Staten, maar ook productie van commercials in Sydney, Australië. Deze kennis en inzichten rollen we nu uit op de Nederlandse markt.

We zijn met Creatoren al lange tijd in de running en hebben heel wat ontwikkelingen mogen aanschouwen, mogen initiëren en op basis daarvan innoveren. Inmiddels hebben we innovatieve faciliteiten op gebied van licht-, geluid- en natuurlijk camera equipment. En de content-georiënteerde manier van produceren, passen we ook toe op producties van een bedrijfsfilm, instructievideo, videopitch, infographic, animatie, videomarketing (plan), registratie of documentaire.

Zo, dat is het even in een notendop. Als je geen genoeg krijgt van ons enthousiasme en een stukje historie, kijk dan op onze facebook pagina of neem contact op voor een goed gesprek.

Onze studio

Meeslepende, Hollywood-geinspireerde filmtechnieken voor iedereen bereikbaar maken.

Motto Creatoren Films

Bovenal zijn we natuurlijk een team enthousiaste filmmakers. We hebben allemaal een kritisch oog, maar ook een ruim interessegebied. We kunnen genieten van eenvoudige verbeeldingen, maar ook ontroerd raken door complexe grootschalige hollywood producties. We nemen graag de camera in de hand om te experimenteren met de vele filmtechnieken die er zijn, ongeacht of het nu een artistieke shortfilm betreft of een zakelijke/informatieve bedrijfsfilm. Voor videomarketing is het bovendien wenselijk dat er niet iets generieks wordt geproduceerd, maar dat juist de innovatie zorgt voor een uniek en succesvolle filmproductie waarmee klant en relatie wordt verbaasd.

We hebben in ons team veelzijdige talenten, die de rol kunnen vervullen van: producent, scriptschrijver, storyteller, scenarioschrijver, regisseur, cameraman, interviewer, geluidsman, gaffer, productieassistent, editor, colorgrader & audio editor. Nu vallen veel van die rollen soms samen met andere werkzaamheden, maar een zorgvuldige voorbereiding zorgt wel voor heldere en efficiënte communicatie en taakgericht werken. Oftewel, flexibiliteit is de sleutel. Maar, daar hoef je je geen zorgen om te maken bij ons. We zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en naast dat we de mooiste shortfilm, commercial of bedrijfsfilm kunnen creëren, hebben we ook gewoon ontzettend veel plezier in ons werk.

Ons team

Relaties van Creatoren Films